ماجرای تحصیل دانش‌آموزان روستایی،‌عشایری و کودکان کار قصه پرغصه خود را دارد. دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری باید با به جان خریدن محرومیت‌ها و تحمل سختی‌ها به تحصیل بپردازند، طی کیلومتر‌ها مسیر برای رسیدن به مدرسه، کمبود امکانات آموزشی در مدرسه، تحصیل در مدارس فرسوده و کپری و اقامت در مدارس شبانه روزی تنها بخشی از سختی‌های تحصیل در مناطق محروم کشور است.

سختی دوران تحصیل، شرایط فرهنگی حاکم و وضعیت اقتصادی خانوارها منجر به ترک تحصیل دانش‌آموزان روستایی پس از پایان دوره ابتدایی یا متوسطه اول می‌شود و این وضعیت در میان دختران دانش‌آموز بیشتر محسوس است، شرایطی که علی اصغر فانی وزیر آموزش وپرورش در رابطه با آن عنوان می‌کند: خانواده‌ها نسبت به تحصیل دانش‌آموزان به ویژه دختران ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته توجه داشته باشند و تلاش آموزش و پرورش براین است که هیچ دانش‌آموزی به دلیل نبود امکانات از تحصیل بازنماند.

از سوی دیگر برخی مدارس روستایی قدمت بسیار بالایی دارند و هر لحظه امکان فرو ریختن ساختمان مدرسه وجود دارد. طبق اعلام مسئولان آموزش و پرورش یک سوم مدارس کشور تخریبی هستند و بیشترین مدارس تخریبی در استان سیستان و بلوچستان قرار دارند به گونه‌ای که حدود هزار کلاس درس در این استان وجود ارد که 6 هزار کلاس درس تخریبی است.

مدارس روستایی و داستان محرومیت‌ها

تحصیل ,مدارس ,روستایی ,دانش‌آموزان ,آموزش ,مناطق ,تحصیل دانش‌آموزان ,به تحصیل ,آموزش و ,کلاس درس ,در مناطق

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فایل های علمی املاک تو مسکن معماری مطالب اینترنتی از همه چیزو همه جا سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه bazar300 touristkadeh دانلود طرح درس دُنیایِ فُوتابا آسان دانلود